Het alternatief voor uw badkamer

Vedeko sanitairverhuur verhuurt de meest luxueuze mobiele badkamer van Nederland. Deze badkamerwagen is speciaal door onze professionele medewerkers ontwikkeld met het oog op luxe en comfort. Tijdens het ontwerp is altijd het gemak van de gebruiker in het oog gehouden. Hierdoor is de mobiele badkamer een comfortabele oplossing wanneer uw eigen badkamer tijdelijk niet beschikbaar is.

Waarom huren bij Vedeko sanitairverhuur

De mobiele badkamer van Vedeko sanitairverhuur zijn ingericht om een comfortabele badkamer te bieden. Hoewel de afmetingen van de badkamerwagen niet groter zijn dan een standaard parkeerplek, biedt deze wel ruimte voor een groot, luxe badmeubel, een ruime douche cabine en een apart zwevend toilet.

Om optimaal te kunnen genieten van uw tijdelijke badkamer heeft de badkamerwagen een grotere boiler dan normaal zodat u meer warm water tot uw beschikking heeft.

U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over de hygiëne van de mobiele badkamer. Deze wordt altijd schoon aangeleverd en ook naderhand kunt u het schoonmaken aan onze medewerkers overlaten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u zonder problemen van de badkamerwagen kunt gebruikmaken.

De benodigdheden voor een mobiele badkamer

Om de mobiele badkamer optimaal te kunnen gebruiken heeft deze enkele simpele benodigdheden.

  • Een 220 Volt aansluiting
  • Een koud water aanvoer (bijvoorbeeld van een buitenkraan)
  • Een afvoer (bijvoorbeeld een schrobputje)

Onze medewerkers zorgen verder voor het transport en de plaatsing van de badkamerwagen. Standaard brengen zij voor elke aansluiting 25 meter aan snoer/slang mee. Hier hoeft u zich dus ook geen zorgen over te maken.

©2012 - Webdesign: MitZ.nl