De service van Vedeko Sanitairverhuur

U zoekt een comfortabel en luxueus alternatief voor uw badkamer dat snel en voor een scherpe prijs kan worden geleverd? Wij bieden dat aan. Korte lijnen, snelle bezorging en geen verrassingen, daar houden u en wij van. Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen en de precieze service die wij u bieden.

servicegebied-badkamerwagen

Prijsoverzicht

U kunt onze badkamerwagen voor minimaal 3 weken huren. Wij rekenen hiervoor € 170,- per week. Bij deze prijs zit de plaatsing en het voor- en achteraf schoonmaken van de mobiele badkamer inbegrepen. 

Woont u binnen het aangegeven gebied op de kaart dan zitten de transportkosten eveneens inbegrepen in de prijs. Buiten dit gebied rekenen wij transportkosten op kilometer basis.


Service

Elke badkamerwagen komt met 25 meter kabel/snoer voor de benodigde aansluitingen. Dit zorgt ervoor dat de mobiele badkamer vrijwel overal is te plaatsen. De mobiele badkamer past in een standaard parkeerplek. Bovendien sluiten onze professionele medewerkers de badkamerwagen voor u aan. Zo zorgen wij voor een juiste en correcte werking.

Mocht u de mobiele badkamer op een plek willen hebben welke niet bereikbaar is met een auto, dan kunnen wij de mobiele badkamer aanleveren met een vrachtwagen met laadkraan. Hierdoor kunnen wij de mobiele badkamer tot op 20 meter van de weg plaatsen, bv. in uw voor- of achtertuin.

©2012 - Webdesign: MitZ.nl